Todo Mexicano

Med udgangspunkt i det autentiske mexicanske køkken, har vi udviklet Todo Mexicano serien, som er en række af velsmagende mexicanske produkter.

Det mexicanske køkken er nok et af de tidligste fusionskøkkener i verden og er sammensat af det traditionelle indianske og spanske køkken.

De væsentligste ingredienser i det mexicanske køkken er chili, majs, bønner, ris, tomater, avocado, hvidløg, samt en række lokale grøntsager. Chili er en central del af mexicanske køkken, og der findes over 100 forskellige varianter i landet.

Ambitionen med Todo Mexicano serien er at bringe den autentiske mexicansk smag ind i det skandinaviske køkken, og gøre det nemt for forbrugeren at lave lækre retter til hverdag. Smagen er frisk og krydret, og med mulighed for at sætte sit personlige præg på smagen. En del af produkterne fås både som økologiske og konventionelle.

Produkterne er skabt ud fra en tanke om at de kan supplere hinanden og tilsammen udgøre hele retter, ligesom de også bruges enkeltvis som tilbehør eller krydderi, kun fantasien sætter grænser.