Kvalitet, Omtanke og Fødevaresikkerhed

I Lauge Food Selection A/S tager vi hver dag ansvar for alt hvad vi gør. Vi synes det er vigtigt at handle ansvarligt. Vi er derfor medlem af DIEH, Dansk Initiativ for Etisk Handel. Det betyder, at vi har forpligtet os til at efterleve en række initiativer og tiltag, som vedrører samfundsansvar, og samtidigt arbejde for at implementere og forankrer dette i hele vores værdikæde. Du kan læse mere om DIEH her: https://www.dieh.dk/

Alle vores producenter lever op til gældende lovgivning, og mange af dem har derudover forskellige certificeringer og akkrediteringer (BRC, IFS, ASC, MSC m.m.). Vi mener dog ikke at certificeringer og akkrediteringer er en sikker garanti for kvalitetsprodukter og ansvarlighed, og vi vægter derfor i høj grad, at man forpligter sig til at hele tiden at udvikle sig og blive endnu bedre.

Da vi ønsker at bidrage til en mere bæredygtig tilgang til fødevareproduktion, er vi konstant i dialog med vores producenter om ideer til videreudvikling af diverse praksisser. Det kan være i forhold til medarbejder forhold, miljø, bæredygtighed, kvalitet eller sikkerhed. Det er sådan vi mener, vi bedst kan påvirke de forskellige problemstillinger.

Vi synes det er vigtigt at kunne dele informationer om vores produkter med vores kunder. En del af vores produkter er derfor registreret i GS1, og det vil altid være en mulighed når man samarbejder med os.

Se Fødevarestyrelsen kontrolrapport for Lauge Food Selection A/S